Praktijk voor bewustwording en innerlijke rust.
Praktijk voor bewustwording en innerlijke rust.

Tarieven & Contact

Afspraak maken

Wil jij een afspraak maken of extra informatie?

Fijn als je mij een e-mail stuurt met wat ik voor je kan doen, wat je (hulp)vraag is en (als je wilt afspreken) of je online of fysiek wilt afspreken (en je adres i.v.m. afstand en administratie) via: info@chibytanja.nl.

NEITijdsduurKosten
– NEI consult
– Mini NEI-sessie (online)
75 minuten
30 minuten
€ 90*
€ 36
Qigong
– Privé les60 minuten€ 60*
Energetische huisreiniging
– Gemiddeld huis (ca. 100m2)90-120 minuten€ 150*
– Grotere pandenop aanvraagop aanvraag
Reiki (komt binnenkort)
– Energetische ontspanning
(op afstand)
30 minuten incl. korte
telefonische intake.
€ 36

Tarieven

*Tarieven zijn exclusief reiskosten €0,25 per km en exclusief eventuele parkeerkosten.

Online of fysiek afspreken? Een NEI consult en een Qigong les kunnen zowel fysiek als online plaatsvinden. De energetische huisreiniging doe ik altijd in de woning waar het om gaat. Voor een fysiek NEI consult en/of de Energetische huisreiniging kom ik graag naar je toe. Qigong kan plaatsvinden in de duinen of op het strand van Zandvoort of bij jou in de buurt in de natuur, bij jou thuis, of we zoeken een fijne locatie. Een Reiki ontpanningssessie doe ik op afstand (we zijn allebei in ons eigen huis) op een vooraf afgesproken tijd (we bellen even kort van te voren en dan start ik de Reiki sessie terwijl jij thuis ontspannen kunt liggen en ontvangen).

Voor een NEI-sessie bij jou thuis werk ik graag met je aan de keukentafel en is het fijn als we tijdens de sessie niet gestoord worden.

Op alle afspraken/consults zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Lees voorafgaand aan elke afspraak de algemene voorwaarden.

Raadpleeg bij klachten altijd je (huis-)arts of specialist. De aangeboden behandelingen zijn geen vervanging van de reguliere zorg maar kunnen een mooie aanvulling zijn. De behandelingen worden bij persoonlijke en/of spirituele groei als ondersteunend ervaren.