NEI-coaching en Energetische huisreiniging
NEI-coaching en Energetische huisreiniging

Energetische huisreiniging

Breng je huis en jezelf weer in balans!

Voelt het in jouw huis of op je werkplek onprettig? Laat deze ruimte dan energetisch reinigen zodat de energie weer optimaal kan stromen en het weer lekker voelt.

Je kent het vast wel, soms kom je in een gebouw of ruimte en voelt de energie heel anders dan op ander plekken. Als dat gevoel onprettig is kan dit zijn omdat de energie op die plek uit balans is. Dit ontstaat door achtergebleven onverwerkte emoties van bijvoorbeeld (vorige) bewoners, door gebeurtenissen in het verleden (zoals een veldslag) of bijvoorbeeld omdat er sprake is van aardstraling of electro-stress. Er zijn veel verschillende oorzaken voor te vinden.

Verstoring opgemerkt?

Door een verstoring van de Chi (energie) in je huis kan er ongemak door jou of je huisgenoten worden ervaren.

Dit kan je merken omdat je bijvoorbeeld last hebt van:

 • je energie niveau, je bent moe of voelt een passieve energie
 • dat dingen minder makkelijk gaan
 • slecht slapen of niet uitgerust wakker worden
 • onrust
 • spanningen tussen bewoners 
 • onprettig gevoel of kou voelen op een bepaalde plek

Een energetische reiniging van je huis brengt de energie weer in balans, de ruimte voelt lichter.

Werkwijze:

Heb jij het gevoel dat de energie in je huis verstoord is? Maak dan een kennismakingsafspraak, dan kijk ik met je mee of het nodig is. Soms blijkt dat er geen energetische huisreiniging nodig is. Vaak heb je het zelf al goed aangevoeld en is het wel verstandig om de ruimte energetisch te reinigen, dan kom ik graag bij je langs om de clearing te doen. 

Energetische huisreiniging Haarlem Amsterdam Alkmaar Hoofddorp Leiden
Zelf ervaren

Je krijgt uitleg over energie, de energie in je huis, welke verstoringen er kunnen zijn en hoe je een verstoring herkent en ook zelf kunt voelen. We kijken naar de energetische balans (yin/yang) in huis en ik test de bovis waarde uit, de trillingsfrequentie in je huis. De meting doen we voor en na de sessie zo wordt het verschil zichtbaar. Tijdens de clearing leg ik je alles uitgebreid uit.

Ontladen

De energetische verstoringen die voor disbalans zorgen zoek ik op, ik test uit wat voor verstoring het is en laat de plek ontladen. Je kan zelf ervaren hoe de energie op een bepaalde plek voelt voor en na de ontlading. 

Nadat alle verstoringen ontladen zijn kan de energetische balans herstellen. Dit voel je vaak meteen, het ongemak neemt af of verdwijnt.

Nazorg

Het is fijn als jij en degene die last ervaren bij de clearing aanwezig zijn. Na de energetische huisreiniging krijg je een persoonlijke clearing zodat je zelf sneller kunnen wennen aan de verandering van energie in je huis. 

Nadat de balans is hersteld geef ik je de tools mee om zelf in te kunnen tunen op je huis zodat je na afloop zelf dagelijks kan zorgen dat je huis in de toekomst in balans blijft. Hierdoor is een herhaling van de clearing vaak niet nodig.

Een Energetische reiniging van een gemiddeld huis duurt ongeveer twee uur (ca. 100m2).

Wat is een goed moment voor een huis clearing:

 • als je spanning of kou voelt in je huis
 • als je een passieve of juist heel actieve energie voelt
 • als er een heftige periode is geweest
 • als jij of een huisgenoot zich onprettig voelt op een plek in huis
 • voordat je je huis wilt verkopen
 • als je gaat verhuizen, je nieuwe woning

Kosten

Voor het energetisch reinigingen van jouw huis kom uiteraard graag naar jou toe. Kijk op de tarieven pagina voor de kosten van een Energetische huisreiniging, deze kosten zijn exclusief reis- en parkeerkosten.