NEI-coaching en Energetische huisreiniging
NEI-coaching en Energetische huisreiniging

Even kennismaken!

Over Tanja

Mijn naam is Tanja, getrouwd en moeder van twee jongvolwassen kinderen. Onze woonplaats is Zandvoort en ik geniet met regelmaat van een wandeling op het strand of in de prachtige Kennemer duinen. Graag vertel ik je meer over mij, over mijn transformatie en de reis naar daar waar ik nu sta. 

Van een ‘wandelend hoofd’ naar: rust in mijn lijf 

Het grootste deel van mijn leven legde ik de lat ontzettend hoog voor mezelf. Ik ging voorbij aan mijn grenzen, ging altijd maar door. Niet zeuren, schouders eronder en doorgaan was mijn motto.

Het was hard werken in mijn baan in de evenement organisatie, zorgen dat het evenement er komt en zorgen dat alles tot in de puntjes verzorgd was. Een goed ding natuurlijk, maar het punt was dat ik altijd ging voor 150% zo niet meer, ik vond het zelf vaak niet goed genoeg. Die druk legde ik mezelf op.

Terwijl mijn omgeving mij complimenteerde over hoe goed alles was geregeld, zag ik alleen dat ene kleine ding wat net even niet tot in de puntjes verzorgd was… Ondanks dat ik diep van binnen voelde dat ik echt goed was in mijn werk, was het tegelijkertijd nooit goed genoeg en kon het altijd beter.

Altijd hard werken, altijd maar aan staan en doorgaan, maar ook te weinig rust pakken… Dat was natuurlijk op de lange termijn niet vol te houden met een burn-out tot gevolg. Ik was totaal uit verbinding met mijn lijf en luisterde niet naar de signalen van mijn lichaam.

En als je niet luistert naar de kleine signalen/het fluisteren van je lichaam dan gaat je lijf steeds harder signalen geven en uiteindelijk zelfs schreeuwen. Wie niet luisteren wil moet voelen zeg maar.

Inzichten

Waar ik me toen nog niet van bewust was is dat ik hoogsensitief ben en meer tijd nodig heb voor mezelf dan een ander om te ontprikkelen en op te laden. Wat ik tot dan toe veel te weinig deed, mijn dagen waren altijd vol gepland met werk, huishouden, zorg voor de kinderen, uitjes, helpen op school, sociale dingen etc. etc.

Het roer moest om… en dat heb ik gedaan en hoe! Ik ben gegaan van een wandelend hoofd (altijd spanning, schouderklachten, piekeren en in mijn hoofd leven) naar rust in mijn lijf en voelen wat ik nodig heb.

Gaat dat altijd goed? Vaak wel, maar zeker nog niet altijd. Gelukkig ben ik me er inmiddels bewust van en weet het nu om te buigen. Ik heb nu de tools in huis om ermee aan de slag te kunnen.

De ommezwaai…

De start van deze transformatie was tijdens een weekje retreat in Italië.

Ik kwam in aanraking met Qigong (chinese Yoga), dat bracht me echt veel meer uit mijn hoofd en in mijn lijf. Na het retreat ben ik zelf Qigong gaan beoefenen en niet snel daarna ben ik zelfs de opleiding tot docent gaan doen.

En zoals dat zo vaak gaat kwam het een na het ander op mijn pad en ben ik na het volgen van verschillende opleidingen en trainingen gespecialiseerd in energetisch werk.

NEI – Neuro Emotionele Integratie

Ik heb inmiddels twee NEI-opleidingen gevolgd en diverse bijscholingen. Ik werk nu vooral met de biotensor, maar ben ook opgeleid om te werken met het testen met de O-ring test (testen van spierspanning in de handen).

Tijdens deze opleidingen oefen je op jezelf en op elkaar, ik heb inmiddels zoveel blokkades en onverwerkte emoties opgeruimd. Er is echt veel rust in mijn lichaam gekomen, ik weet en voel veel beter wie ik ben, wat ik wil, wat ik nodig heb en ik ben veel meer geaard en meer in mijn lijf en uit mijn hoofd. Het leren werken met NEI en het opruimen van de triggers uit je verleden is echt life-changing geweest voor mij.

Energiewerk – Energetische Huisreiniging

Naast het werken met energetische blokkades in het lichaam heb ik ook leren werken met energie en de energetische blokkades in woningen en de omgeving.

Inmiddels heb ik al vele trainingen gevolgd over het energetisch reinigingen van huizen, gebouwen en de grond, ik ga hier ook echt helemaal van aan. Want net zoals er energetische blokkades in je lichaam kunnen ontstaan door nare ervaringen, kan dit ook in een woning of stuk grond ontstaan.

Er zijn al meerdere kinderen die na de energetische huisreiniging van het ene op het andere moment juist wel op hun kamer wilde spelen en wel door konden slapen, terwijl dat daarvoor echt een probleem was.

De oorzaak? Een energetische verstoring zoals bijvoorbeeld wonen op een plek waar vroeger een veldslag in de oorlog is geweest. Je kan je voorstellen dat daar best zware energie kan hangen. Er zijn zoveel verschillende verstoringen die hier ook een oorzaak van kunnen zijn.

Connect

Misschien merk je wel dat ik heel enthousiast ben over het werken met energie en ik kan er uren over vertellen. Wil je meer weten? Leuk om met je te connecten via Instagram, stuur me gerust een dm of een berichtje via e-mail.

Liefs Tanja

Energetisch Therapeut Nei coach Voor persoonlijke groei en innerlijke rust. Regio Haarlem, Zandvoort, Heemstede