Praktijk voor bewustwording en innerlijke rust.
Praktijk voor bewustwording en innerlijke rust.

Qigong

‘Verander je de Chi, dan verandert alles!’ 

Dit is voor mij zo waar! Waar ik jaren geleden altijd ‘in mijn hoofd zat’, voel ik nu veel meer innerlijke rust, bewustzijn en ben ik veel meer gegrond. Zowel fysiek, mentaal als emotioneel heeft Qigong mij sterker gemaakt, ik ervaar meer balans, energie, ik voel me soepeler en het leven voelt lichter. En dat geef ik graag door!

Wil jij Chi Neng Qigong ervaren? Dat kan, graag geef ik (privé)les op het strand of in de duinen van Zandvoort en omgeving of op een locatie die voor jou fijn is.

Kosten

Voor een Qigong les kom ik naar jou toe. Of we spreken af in de natuur.

Kijk op de tarieven pagina voor de kosten van een privé les, deze kosten zijn exclusief reis- en parkeerkosten.

Qigong in de natuur! Heerlijk opladen… dankbaarheid.